Opslagruimte huren? Flexibel, veilig en verwarmd.

Opslagruimte in elk formaat. Dagelijks toegang van 07:00 tot 23:00 uur.
Zomeractie: ontvang nu de eerste maand GRATIS!

Hoe werkt het het huren van een opslagruimte?

Stap 1: Kies online uw opslagbox

Reserveer direct uw opslagruimte

Bekijk de interactieve plattegrond en kies de beschikbare ruimte die bij uw wensen past. Al onze opslagruimtes zijn op de begane grond. Groen is per direct beschikbaar en oranje is op korte termijn beschikbaar. Voor advies kunt u contact met ons opnemen.


Stap 2: Boek en ontvang uw contract met gebruiksaanwijzigen per email

Boek uw opslag

Wanneer u een opslagruimte heeft gevonden die aan uw behoeften voldoet, dan kunt u deze direct boeken. Een overzicht met de afmetingen en een prijsoverzicht van uw box word weergeven (TIP: langer huren is voordeliger!). Vul uw gegevens in en ga akkoord met de algemene voorwaarden. Verstuur het formulier en maak uw boeking definitief door op "OPSLAAN" te klikken.

Betaal veilig online

Na het versturen van het formulier komt u in het betaalscherm van iDEAL. De eerste maand betaalt u meteen, hier zit ook het aankoopbedrag van het slot bij in. De komende huurperioden worden via een automatische incasso worden gedaan, hier hoeft u dus niks meer voor te doen.

Ontvang de gebruikshandleiding per e-mail

Samen met de algemene voorwaarden en uw contract ontvangt u een korte instructie van hoe alles werkt, en dat is super eenvoudig. U kunt vanaf de ingangsdatum uw opslagbox gebruiken.


Stap 3: Direct toegang to uw opslagruimte

Snel toegang

Na het boeken van uw opslagbox ontvangt u meteen een e-mail met hierin uw persoonlijke toegangscode. In de door u uitgekozen box hangt aan de binnenzijde van de deur uw eigen slot en sleutel klaar.

Begin meteen met de opslag van uw goederen

U kunt nu direct aan de slag met het opslaan van uw goederen in uw eigen opslagruimte. Onze locatie is elke dag van 07:00 tot 23:00 open, u kunt dan zelfstandig bij uw opslagbox.

Eenvoudig inruimen

U kunt met de auto tot aan de toegangsdeur rijden, hier hangt een luifel om ervoor te zorgen dat u droog kunt laden en lossen. Bij de entree staan karretjes en trolleys voor u klaar om het inruimen van de opslagruimte te vergemakkelijken.

Voor vragen over beschikbaarheid of advies over het vervoeren en opslaan van goederen staan we u graag te woord!

Met vriendelijke groet,

Team OpslagboxenIJlst

Neem contact op:

Contactgegevens

Opslagboxen IJlst
Roodhemsterweg 8
8651 CV IJLST

Tel. 0515 - 74 50 72 info@opslagboxenijlst.nl