Jouw bezittingen veilig en vertrouwd opslaan?

Opslagruimte in elk formaat. Schoon, verwarmd en veilig.
Bekijk beschikbare ruimte en boek direct online:

Kies online uw opslagbox

Reserveer direct uw opslagruimte

Bekijk het overzicht met plattegrond op onze website en zoek een beschikbare ruimte die bij uw wensen past. Groen is per direct beschikbaar en oranje is op korte termijn beschikbaar.


Ontvang uw contract met gebruiksaanwijzigen per email

Wanneer u uw gewenste ruimte heeft gevonden dan kunt u deze direct boeken door uw gegevens in te vullen, akkoord op onze algemene voorwaarden te geven en daarna het formulier te versturen (druk op knop “OPSLAAN”). U komt nu in het betaalscherm van uw bank. Na betaling wordt het contract automatisch aangemaakt en samen met de algemene voorwaarden, ter bevestiging van uw reservering, aan u per e-mail toegezonden. U ontvangt ook per mail de gebruiksaanwijzingen hoe alles werkt en dat is heel eenvoudig. U kunt nu vanaf de ingangsdatum uw geboekte opslagbox gebruiken.


Vrijwel direct toegang

Wanneer u uw contract heeft ontvangen dan ontvangt u ook een SMS met hierin de gegevens waardoor u toegang heeft tot onze locatie. In de door u uitgekozen box hangt aan de binnenzijde van de deur uw eigen slot en sleutel klaar. U kunt nu direct aan de gang met het opslaan van uw goederen.

Neem contact op:

Contactgegevens

Opslagboxen IJlst
Roodhemsterweg 8
8651 CV IJLST

Tel. 0515 - 74 50 72